Nyomdai előkészítés

nyomdakész pdf előkészítés nyomda séd kft

Amennyiben Önnek nincs lehetősége megszerkesztett, nyomdakész PDF formátum leadására, ehhez is segítséget nyújtunk!                                       Vállaljuk a szöveges (Word) és képi tartalmak grafikai szerkesztését, tördelését a legegyszerűbb szórólaptól kezdve a prospektusokon, újságokon át egészen a művészeti albumokig.

A tördelés menete: munkatársaink a megrendelő szempontjait, elképzeléseit figyelembe véve mintákat küldenek, és azok elfogadása után  – optimális esetben néhány korrektúrafordulóval-,  elkészülhet a nyomdakész PDF verzió, majd ezt követően indulhat a gyártás.

Régi, egyedi példányos kiadványok, könyvek reprint kiadásakor, újbóli megjelentetésekor szintén vállaljuk a nyomdai előkészítést.

Amennyiben az előkészítés és a gyártás is nyomdánkban történik, természetesen kedvezményt biztosítunk az előkészítés árából.

séd nyomda bemutatkozó film
gyors ajnálatkérő sed nyomda

AJÁNLATKÉRÉS AZONNAL

CSAK PÁR KÉRDÉS ÉS MÁR SZÁMOLUNK IS!

Miért vesződne levelezéssel vagy telefonhívásokkal, ha interaktív űrlapunkat kitöltve egyszerűen megadhatja az ajánlatkéréshez szükséges adatokat! Kezdhetjük?

PARTNEREINK

Köszönjük bizalmukat

Weboldalunk egyes elemei sütiket használhatnak. Az oldal további böngészésével Ön ezt tudomásul veszi.