Ofszet és digitális könyvnyomtatás

A minőségi könyvnyomtatás egyik legfontosabb paramétere a példányszám, amely már a gyártási technológiára is kihat. Cégünk felismerte ezt az igényt, így a költséghatékonyság érdekében ofszet nyomó gépparkunk mellett a volumentől függően, digitális nyomdagépekkel is vállalunk nyomtatást.

Ofszet könyvgyártás

Ha 400 db-nál biztosan több kell!

Nagy példányszámú megrendelés esetén javasoljuk a könyvek ofszet technológiával történő nyomtatását. A gyártás ezen módja magas példányszámnál költséghatékony. Az ofszet nyomtatás során a nyomdakész PDF állományokból alapos ellenőrzés után, digitális montírozást követően, környezetbarát CTP technológiával készítjük a nyomólemezeket.


POD Digitális nyomtatás

Könyv akár 1 példányban is!

Alacsony példányszám esetén (POD), célszerű a digitális nyomtatást választani, amikor közvetlenül a PDF-ről nyomtatjuk a megrendelt kiadványt. Amennyiben további példányokra lenne szükség, a későbbi utánnyomás lehetősége is egyszerűen megoldható.
Ezzel a technológiával nemcsak a gyorsaságnak, de a környezetbarát szemléletnek is megfelelünk.   

Igény esetén gyártás előtt digitális mintanyomatokat készítünk megrendelőinknek.


LEGUTÓBBI TERMÉKEINK

Kövessen minket instagrammon és facebookon is

séd nyomda bemutatkozó film
gyors ajnálatkérő sed nyomda

AJÁNLATKÉRÉS AZONNAL

CSAK PÁR KÉRDÉS ÉS MÁR SZÁMOLUNK IS!

Miért vesződne levelezéssel vagy telefonhívásokkal, ha interaktív űrlapunkat kitöltve egyszerűen megadhatja az ajánlatkéréshez szükséges adatokat! Kezdhetjük?

PARTNEREINK

Köszönjük bizalmukat

Weboldalunk egyes elemei sütiket használhatnak. Az oldal további böngészésével Ön ezt tudomásul veszi.